8a Jornada d’actualització en Diabetis en Atenció Primaria

La millora de la qualitat en l’abordatge de la diabetis té un lligam directe amb la formació i actualització permanent dels professionals d’atenció primària.

L’experiència de les edicions prèvies, amb una assistència massiva, així com els resultats de les avaluacions, mostren la necessitat de mantenir aquesta jornada any rere any.

Aquest any continuem amb la jornada de forma presencial per seguir compartint plegats totes les novetats en la millora del control i la transformació terapèutica de la diabetis. I ho farem de la mà d’excel·lents ponents que ens aproparan als nous paradigmes d’aquesta síndrome metabòlica.

La jornada està oberta a tots els metges i metgesses d’atenció primària, i també infermeria d’atenció primària. Es farà presencialment a la Torre Glòries, on ens acompanyaran i guiaran en la formació sobre obesitat, en les darreres tecnologies aplicades a la diabetis, les darreres novetats de l’Associació Americana de Diabetis, i actualització en els algoritmes del grup GDPS i redGDPS sobre diabetis i fragilitat, malaltia renal i peu diabètic.

 

Inscripció

 

Programa científic

Otras web y proyectos redGDPS

Los contenidos publicados por la Fundación redGDPS son un servicio destinado a los profesionales sanitarios de atención primaria. Los contenidos requieren de una formación especializada para su correcta interpretación. En ningún caso la información proporcionada por Fundación redGDPS reemplazará la relación de los profesionales médicos con los pacientes.
La Fundación redGDPS no promueve ninguna actividad que pueda inducir a la prescripción de marcas comerciales, uso de sistemas de determinación de glucosa o productos dietéticos.